söndag 27 april 2008

Vad är detta?


Trött och orkeslös efter ännu en sömnlös natt? Alls icke! Jag har stigit upp tidigt, för att vara en söndag, och suttit och pluggat största delen av dagen, men några små, inplanerade pauser. Det går ganska långsamt nu, men med lite envishet och tempoökning kan jag till och med hinna igenom hela boken, som får Bibeln att framstå som en kortare broschyr. I skrivande stund har jag plitat ner tjugotre sidor viktiga anteckningar, och jag skriver bara det allra viktigaste jag-får-inte-glömma-stoffet, kan jag meddela. På A4-storlek. Om inte pennan snart sinar så lär min handled gå av, och den ska ännu hålla till att skriva själva tenten med!


Jo, och sedan kan man ju undra vad bilden föreställer! Säg, är det fågelfrö? Är det en kattspya? Är det innehållet i en dammsugarpåse? Nej! Det är min nya knäckebröd, kommer inte ihåg vad det heter, men det är så fullpackat med nyttiga frön och gryn att jag inte vet om man överhuvudtaget har lyckats klämma in något bröd emellan överhuvudtaget. Och det är så gott!


Snart dags för ettmeddaskaffi, trots att jag drack en stor balja för inte så länge sedan. Kaffe tenderar att gå åt i tentläsartider. Men det kanske behövs med den sömnmängd jag tillskriver mig. Inte för att jag är trött. Men man kan ju bli..?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar