onsdag 9 april 2008

Systematik


Ingen kan klandra mig för att vara osystematisk! Beskåda till exempel mina skolpapper, samtliga ordnade periodvis i mappar, varannan period röd och varannan svart. Lika organiserat inuti dessutom, med noggranna innehållsförteckningar och mellanblad. Jo, mellanblad.
Dagens föreläsning höll på att bli för lång. Jag menar, maratonlektion klockan 10-17 är nästan i mesta laget. Lägg då till att jag hade cyklat och hållit terapi innan dess, och kom farandes i full fläng genom regnet för att hinna i tid.
När resten av oss stängde hjärnverksamheten för dagen, skubbade jag vidare för att printa, kopiera, springa på bibban (en annan bibba idag, det vore ju för enkelt om alla böcker fanns på samma ställe...) och lämna tillbaka terapimaterial till kliniken. Helst av allt hade jag lagt mig ner och gråtit av trötthet och stress, men det var tyvärr inget alternativ just idag. Nå, en regnig cykelfärd senare fick jag veva igång kaffebryggaren hemma i Hallis.
Imorgon ska jag till studiekansliet och träffa The Big Boss, har bokat tid och allt. Så får vi se om det ska bli någonting av mig överhuvudtaget. Jag undrar, jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar