torsdag 24 april 2008

Duktig. Men ändå ledsen och trött.




Tidig morgon var det när jag cyklade till skolan. Motvind förvisso, men en varm sådan.




Vi hade "info om långa praktiken" från klockan nio, och det var väl tänkt att vi skulle vara fullärda efter den. Men jag har så svårt att förstå mig på sådana saker. Direkt det kommer siffror med är jag helt lost. Mina framgångar i statistik i år talar också för detta:-/ Vi hade en föreläsare från Arbetsforum, och han förklarade hur det låg till. Med praktikplatser, stöd, eventuell lön, lite summor och av vem denna ersättning betalades ut. Inte fattade jag mycket, men det är ju en tid tills det gäller också.




Printade ut första versionen av LKG-arbetet, ordnade referenserna som de ska vara, och ska läsa igenom rubbet ikväll.




Jo, jag var en runda till bibban mitt på dagen och hämtade psykiatriboken som äääntligen hade kommit. Jag hade i princip räknat med att inte hinna få den innan tenten, men nu lyckades det till och med. Med LKG-skrivandet i princip undanstökat lär jag till råga på allt ha tid att plugga. En massiv lunta är det i alla fall, så jag räknar inte med att dra igenom den på en kafferast.




Sedan har jag hunnit cykla och ha terapi också. Betydligt lättare att komma dit och därifrån nu när cykeln funkar, men jag var ändå dödsslut innan jag var hemma efter ännu en lång dag. Somnade på sängen och orkade bara pipa "trööött..." när Caroline kom hem och frågade hur läget var.




Och jag som brukar gilla att lyfta skrot kände mig för ovanlighetens skull absolut inte det minsta sugen. Måste på allvar tvinga mig själv att packa väskan och trampa iväg. Ännu halvvägs önskade jag att jag hade stannat hemma, det lockade inte alls! Men vilken tur att jag var konsekvent, för det var ett mycket bra beslut. Orkade lyfta på mera vikter i flera moment, och det kändes överlag bra att riva i lite. Fortfarande svag som en insekt, men i alla fall en lite större insekt, kanske en gräshoppa mot att tidigare ha varit en pissmyra..?




Sedan då. Mat, tvätta en maskin, hänga tvätt och så kaffe. Jag är fortfarande trött. Och lite ledsen:(




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar