tisdag 29 april 2008

Imorgon blir det kaffe

Klockan är just nu:

03.26

Jag har redan gått och lagt mig och stigit upp tillbaka. Jag orkar inte ligga mera än ett par timmar och vrida mig numera. Min önskan är att det ska komma lite nya produkter på Tv Shop på nätterna snart, för jag har sett alla deras motionsredskap och krämer redan.

Tittade som omväxling en stund på kanalen World Fashion, som visar catwalks från hela världen 24 timmar i dynget. Oavbrutet. Beniga brudar som ser arga ut och klampar fram i helt huvudlösa kreationer. Brud på brud på brud i långa rader. Funderade om det skulle funka ungefär som att räkna får, men äh. Det är lönlöst, jag somnar ändå inte.

Jag fick i alla fall läst hela materialet till grupparbetet för en stund sedan! Så kanske vi lyckas klämma ihop någon dynga imorgon nu då. Någon nytta av detta vakande...

En orsak till att jag inte orkar ligga längre är dessutom ryggfan. Detta med dynget-runt-aktivitet kanske inte uppskattas av min kropp? I alla fall är ryggen stenhård, känns som om den inte ledas någonstans, bara värker. Dessutom är jag hungrig, men jag tänker då inte belöna den här bedrövliga kroppen som inte förstår att sova med mat. Jag ska straffa den tills den somnar av utmattning. Måste ju ske förr eller senare..?

Har på känn att det blir någon liter kaffe imorgon om jag ska hållas upprätt. Plus en ordentlig dusch i kallvatten och ett par rediga käftsmällar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar