söndag 13 april 2008

Kuri!


Tentboken har varit öppen ganska duktigt idag! I början går det alltid trögt, av någon anledning speciellt på helgerna. Timmarna går och går och jag kommer mig aldrig för att börja läsa. Idag satte jag mig ner i ganska rimlig tid. Har till och med följt mitt uppsatta mål, och fick ta luchpaus efter att jag läst fram till en viss sida. Människan är lättlurad:)


Det är regnigt i Åbo idag. Lyssnade på strilandet inatt, och i morse var det stora vattenpölar på gården. Men det är så det ska vara på våren. Nu klämmer väl grönskan i ordentligt, även om det är ganska grönt här redan. När jag ska cykla till skola och terapi imorgon hoppas jag ändå på sol.


Kollade i kalendern imorse igen, och det är inte klokt vad tiden går. För det första ska jag ju hinna tenta fem kurser, göra klart praktiken och dessutom skriva flera stora arbeten innan sommaren, vilket ger mig högt blodtryck vid blotta tanken. Men sedan - sedan är jag klar med mitt andra år här. Till hösten blir jag en trea.


Vad är det som gör att tiden går så fort när man studerar? Jag har defintivt ingenting emot att bli färdig och få ut mina papper (delvis för att jag vet att jag får flytta härifrån då:P), men vart har tiden tagit vägen? Jag känner mig fortfarande som en etta, och räknar mig som nyinflyttad här. Måste väl börja inse att jag inte är det längre... :)

Nå, om jag har tänkt bli färdig någon gång får jag fortsätta med pluggandet nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar