fredag 18 april 2008

Full fart från start

Jag har varit otäckt effektiv redan idag! Började med att sova, slumra, vakna, somna om, vakna och allmänt böka på på morgonnatten. Kändes som om jag hade försovit mig, men det kunde ju inte stämma eftersom alarmet inte ringt ännu. Till sist, för att lugna mig själv famlade jag fram luren, och se där - den var död! Inte reagerade den när jag tryckte på den igen, och akkun var full ännu när jag somnade. Den hade nu bara bestämt sig för att inte vara med längre. Nå, sladden i väggen, och snart funkade den igen. Men hur kunde jag veta att telefonen hade stängt av sig?

Efter det kunde jag naturligtvis inte somna om. Låg och vilade till strax före åtta, då jag hoppade i löpskorna och stack ut på morgonlänk i ett vaknande Åbo. Det var så vackert väder! Solen silade in mellan trädstammarna i skogen, och det var nästan helt folktomt. Och varmt var det, den tidiga timmen till trots. Hann tvätta och hänga en maskin sängkläder också, innan jag trampade iväg mot skolan.

Så. Nu har jag ätit kycklingpaella med färska örter och sötsur sås. Det ni. Och nu ska jag traska en våning ner på kaffe med KlassKompis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar