måndag 15 september 2008

Tidigt i farten

Jag vaknade till och med innan alarmet imorse. Och inte ens på grund av borrande denna gång. Kanske borrgubbarna har flyttat sig lite längre bort i huset nu..? Lite hamrande och bultande får man fortfarande stå ut med, men inte DRRRRRRRRRRRRRRRR det första man hör på morgonen.

Nå eftersom jag nu var vaken drog jag direkt på mig träningskläderna och drog iväg på morgonlänk. Jag har aldrig gillat att träna på morgonen, eftersom jag tycker att det känns som att springa med betong i skorna och en korsett kring lungorna. Men om jag far direkt ur sängen känns det faktiskt ganska lätt, och det gjorde jag imorse.

Det var faktiskt riktigt gemytligt, och jag tog det lugnt i början. Sprang lite kringliga vägar genom Kuppisparken, vidare längs lite cykelvägar, tillbaka, en runda via Idrottsparken, där man får ganska bra terräng om man väljer sina spår. På en del ställen är det riktigt brant. En liten extrarunda och sedan återvände jag hem, nöjd med en bra och lagom lång länk med helt okej fart. Nu har jag duschat och ätit morgonmål, känns lugnt.

Ska iväg till skolan snart och träffa min Forskningsövningsgrupp. Vi ska försöka skriva forskningsplanen, som sagt. Sedan har jag föreläsning på eftermiddagen också. Funderar på om jag skulle gå emot mina principer och gå till skolan istället för att ta cykeln. Nå, det beror på hur bråttom jag har sedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar