söndag 7 september 2008

Söka, böka...

Söndag morgon, datorn och tv:n påslagna som sällskap och en kopp kaffe. Gott kaffe blir det med min fina kaffekokare. Gårdagen var ingen höjdare. Jag vet inte varför jag gör så här mot mig själv, och jag vill egentligen inte. Jag var både ledsen och trött när jag gick och la mig alldeles för tidigt. Klockan var inte ens elva, och det dröjde längelängelänge innan jag somnade.

Varje morgon jag har vaknat här har börjat med ett oroligt sökande och bökande. Halvslumrande har jag letat efter M bredvid mig, och väntat att han ska komma tillbaka och undrat vad det är som tar sån tid. Innan jag kommer ihåg, "ja, just det...". Plötsligt minns jag också var jag är.

Idag tänkte jag jogga iväg mot Kuppisparken och se hur det ser ut där. Jag har också nära till både Vårdberget och Idrottsparken, så bara man börjar hitta lite bättre kan man nog dra dit och springa lite ibland också.

Funderar på att testa en köp-ingenting-vecka, bara för att jag ska tvingas att använda det jag har i skåp och kyl istället för att traska till butiken för att jag inbillar mig att jag inte kan leva en dag utan typ tomat eller bröd. Vem har sagt att jag dör utan sådant under några dagar?

Nee, hörni...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar