lördag 20 september 2008

Mitt nya hem

Jag tänkte skriva ett skilt inlägg om lägeheten, eftersom det föregående blev så långt. Det är först nu jag har tillgång till kamerakabeln, så jag har inte kunnat lägga upp bilder tidigare, därför gör jag det först nu, fast jag har bott här i ungefär en månad redan.



Jag blev så glad när jag kom hit och såg att jag äntligen har fått ett "öga" i dörren! Ingen av mina tidigare lägenheter har haft det, och jag gillar inte att öppna om jag inte vet vem det är. Säkerhetskedjan är väl helt okej, men inte känner jag mig precis otrygg här.




Det jag inte blev så glad över var golvet. Det var täckt med skitiga fläckar, klibbiga partier och en massa sådana här svarta märken. Till min glädje försvann de flesta efter att jag tvättat golvet ordentligt. Vissa ställen är såklart ännu lite svarta, men det gör ingenting:)




Badrummet är som sagt nyrenoverat och superfint! (Speciellt mycket älskar jag det nu, när det har tvättmaskin;)) Fräscha kakel, fin panel i taket och golvvärme. Uuh! Det är så lyxigt att jag nästan skäms.




I lägenheten fanns denna mycket sexiga takfläkt, direkt från 1981! Jag fnissade åt den till en början, och tänkte nog ta ner den. Men min lägenhet är jättevarm, och fläkten kyler ner riktigt effektivt, så den ska vara kvar. Sen får den vara hur tacky den vill:D




Mina föräldrar tog med den enda krukväxt jag inte lyckats ta livet av, nämligen min garderobsblomma, till Åbo igår. Bakom den syns lite av mina gardiner. Basic, enkla - jag gillar sådant.




Nu är huvudet tomt och kroppen trött. Det får bli mera lägenhetsvisning en annan gång:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar