söndag 21 september 2008

Emil i Lönneberga




Jag har sovit länge, men dagen började trevligt. Masade mig nämligen upp och drack Viisasten Tee framför Emil i Lönneberga som sändes från Finlands tv2. Emil fastnade i soppskålen och man fick åka till doktorn i Mariannelund för att få loss den. Jag kan titta på Astrid Lindgrens sagor hur många gånger som helst, de är lika bra varenda gång. Mika är dessutom van med att jag gråter som en unge varje gång Ronja kommer hem till Mattisborgen igen, eller när Lisa i Bullerbyn får en liten lammunge.




Jag har varit vrålhungrig i flera dagar nu, och jag blir så irriterad! Det har att göra med förra veckans lekande med maten, har jag på känn. Alltid när jag drar ner på maten och försöker låta bli att äta, så går det ganska bra. Jag klarar mig sist och slutligen på ganska lite mat några dagar - men efter några dagar senare blir jag vrålhungrig. Åt normalt både fredag och lördag, men magen känns som ett ekande stort hål. Jag var hungrig när jag vaknade imorse, hungrig medan jag åt morgonmål - precis det vanliga som jag alltid äter - och lika hungrig när morgonmålet var slut. Nu är jag hungrig. Och jag kommer att fortsätta vara det.




Tvättmaskinen snurrar:) Just nu är den fylld med ljusa kläder och några nya handdukar som ska tvättas innan användning. Och den går tyst! När toalettdörren och mellandörren mellan hallen och lägenheten är stängd hörs det ingenting. Detta är ju hur bra som helst.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar