torsdag 4 september 2008

Ny dag, nya äventyr

Den första pluggveckan för hösten börjar lida mot sitt slut. Igår fixade jag med ännu mera praktiskt krafs, och var bland annat per cykel till det som kan beskrivas som mitt nya Hallis S-market, nämligen Kuppis Citymarket för att handla. Nära och behändigt, bara någon minut på cykel.

Mitt internet vägrar fortfarande att uppenbara sig, och jag var och talade snällt med en snäll kille som ska hjälpa mig. Hoppas det funkar nu då. Känns jobbigt att vara tvungen att sitta kvar i skolan för att man inte kan sköta de grejer man är van vid hemifrån. Så är det nuförtiden, skolan klarar man inte utan dator och internet. Eller klarar gör man säkert, men det blir jävligt mycket mera jobb. Och jobb finns det så det räcker till från förr. Det som också är lite bajs är att min dator börjar ge upp livsgnistan. Denna min trogne tjänare börjar ha många år på nacken, eftersom den införskaffades våren 2003. Det börjar vara en aktningsvärd ålder för en dator, och den börjar ha en och annan krämpa, stackarn.

Började en kurs i forskningsövning idag. Det kommer att bli jobb med den, ka jag bara meddela! Förutom hela forskningsprojektet ska vi varje vecka lämna in rapporter och övningsuppgifter. Och jag som är så hiskeligt bra på statistik... Få se vem man ska betala för att göra de uppgifterna..? På peffan vet jag en som fick igenom Modersmål- och litteraturkursen med 50€ och några öl.

Sitter som bäst och väntar på att matkön ska krympa med i alla fall någon kilometer, för som den ser ut nu borde man ha sovsäck med sig. Var en runda via centrum och tänkte äta här innan jag skubbar hemåt. Om man nu orkar vänta, vill säga.

Har en sådan där leidon-fiilis igen. Jag ser ingenting intressant i någonting, och vill helst dra mig undan. Allt irriterar mig och ingenting nappar. Till och med kläderna känns obekväma på kroppen, jag vill krypa ur dem. Samtidigt vet jag inte vad jag skulle vilja göra istället för att sitta här och gnälla. Upp till Österbotten har jag ingen som helst lust att fara, jag kom ju just därifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar