tisdag 16 september 2008

Ja, hur fan upplever jag min skrivprocess nu igen?

Drog mig med nöd och näppe till en av dagens föreläsningar. Den kursen har nyss börjat, så jag tänkte att jag inte kan ha hunnit lämna så förbannat långt efter ännu i alla fall. Knastertorr kurs, hur som helst. Jag satt längst framme och lyssnade på viktiga frågeställningar, som "vad är vetenskapligt skrivande" och "hur upplever du din egen skrivprocess" och att språkgranskning inte är samma sak som korrekturläsning och annat rafflande. Jag stirrade rakt fram, och när jag var övertygad om att denna föreläsning måste vara slut snart, eller så är vi redan på övertid, med tanke på den eeevighet jag har suttit här. Jag tittade på klockan, och inte ens 45 minuter hade gått.

Ungefär så inspirerande har min så kallade skoldag varit. En kaffekopp uppe i logopedin med några av flickorna innan jag cyklade hem och somnade på soffan till ljudet av Dr Phil.

Mot kvällen joggade jag igen till gymmet, drog ett ganska tungt pass och joggade tillbaka. Det var ungefär det mest meningsfulla jag har åstadkommit idag. Tack och förlåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar