måndag 8 september 2008

Aaaauts


Jag har ont i magen. Knaprade i mig en Burana redan tidigare, men detta verkar vara en seg sort. Kastade nyss in en till och väntar på lite verkan.


Nu har jag alltså varit i skolan. Det är konstigt, det känns alltid som om man studerat hårt en hel dag bara för att man har satt sin fot i skolan. Idag har jag till exempel bara lunchat med ett par brudar på klassen och haft en föreläsning, och ändå kände jag mig sådär "piiuuh!" när jag steg innanför dörren. Konstigt.


Min köpa-så-lite-som-möjligt-tillvaro går sådär. Jag har inte ännu utlyst en köp-ingenting-vecka, för då måste jag nog handla lite mera genomtänkt innan. Idag traskade jag iväg till Siwa och köpte en mjölkliter, men abslout ingenting annat. Ofta brukar det ändå bli någon smått "när jag ändå är där", av någon anledning. Inte godis, det köper jag faktiskt inte, men ibland kanske någon icke livsnödvändig konservburk eller grönsak. Eller någon gång ibland fastnar en tidning i handen. Det är inte bra, för svenska tidningar är svindyra i Finland. Det som skulle vara 90 cent blir plötsligt 4,70. I långa loppet lyckas inte en sådan ekvation med bara det futtiga studiestödet på kontot.


Funderar på att dra ut min pipiga mage på en liten, lugn länk. Bara den värsta värken lägger sig brukar det faktiskt gå att springa lite. Nu ska jag bara dricka upp kaffet först och slappa lite. Ettmeddaskaffi var lyxvariant idag, för jag hade persika att äta till. De var lite hårda när jag köpte dem, men nu var den jag åt lagom mjuk och god. Jag skar den till och med i bitar så jag slipper slafsa i mig den hel framför datorn. Kaffe & frukt är en hit när man börjar känna sig seg på eftermiddagen. Förlåt, hurtbullevarning med både frukt och löpning i samma stycke...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar