fredag 9 maj 2008

Törstiga typer, hippies och Pendolino


Tung länk idag. Det var varmt och t-skjorteföre, men ganska tuff motvind i början. Trött i benen, trött i huvudet och hade ingen särskild lust att springa egentligen. "Man får säga nej" påpekade Caroline när jag stönande snörde på mig skorna. Men jag visste att jag behövde den där länken. Alltså iväg.


Det låg lite mer eller mindre törstiga typer i slänterna ner mot ån här och var. Förvisso en ganska gemytlig plats att sova ruset av sig, kan jag tänka mig. Lär dock bli en lång midsommar för en del av dem, speciellt de som har tjuvstartat redan och tänker hålla på tills snön faller. Nära en bro satt ett helt gäng i äkta hippieanda och lirade gitarr och sjöng.


Jo, och nu vet jag vad som händer när man befinner sig mitt på järnvägsbron och tåget kommer. Ingenting! Man ryms så bra båda två, och inte flyger man iväg heller, inte ens fast det var en Pendolino som kom dånande i rasande fart.


Kvällskaffi med Caroline framför Olet mitä syöt, och nu har jag väl inte särskilt mycket mera att åstadkomma idag. När jag nu skulle ha det vet jag inte.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar