tisdag 20 maj 2008

Ingen sömn inatt heller. Bekant mönster?

Ja, inte vet jag, men sova kan jag ju inte. Jag börjar ha ont i ögonen, men trött - nä. Eller trött kanske, men inte sömnig. Inte ens det minsta, för jag har försökt sova hur länge som helst. När jag hade kommit över detta-börjar-bli-löjligt-stadiet steg jag som vanligt upp tillbaka. Tänkte att jag lika gärna kan göra någon nytta.

Så nu, mina damer och herrar, nu har jag skrivit klart min terapiredogörelse om Klinisk praktik 2! Komplett, med teoridel och allt. Imorgon ska jag läsa igenom den och se vad fan jag egentligen har fyllt de där sidorna med, för just nu har jag ingen aning. Det enda jag vet är att den är klar.

Klockan är just nu 04.16. Det är ett par timmar tills jag får gå och duscha och börja på med en ny (?) dag. Eller existera i en värld där andra människor också är vakna. Sedan väntar cykeltur till andra ändan av stan och viktiga grejer, och innan dess ska jag hinna via skolan som sagt. Jag ska lägga mig i sängen en stund i alla fall. Sova lär jag ju inte göra, men man kan ju i alla fall låtsas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar