tisdag 20 maj 2008

Another brick in the wall

Sådärja! 05.20 tittade jag på klockan sista gången och fortsatte böka runt i sömnlöshet. 06.45 vaknade jag till alarmet på telefonen, så jag måste i alla fall ha somnat till. Alltid lättare att börja en dag med att vakna, har jag kommit fram till. Cyklade iväg i ett tidigt Åbo för att ha sista mötet gällande terapin.

Har redan hunnit lämna in terapiutlåtandet, fått förslag på ändringar, ändrat och skickat tillbaka det genom cyberrymden på studs. Undan ska det gå! Klockan fem ska jag träffa handledaren för attse om det måste ändras ytterligare (vilket det antagligen måste, för aldrig är det ju bra) och sedan ska det printas ut på orginalpapper och förses med ÅA-stämpel. Sedan är det giltigt att skickas till sjukhuset.

Terapiredogörelsen som skrevs inatt är utprintad, genomläst och finslipad. Ska lämna in den samtidigt, klockan fem. Få se när jag ska hinna göra ändringarna på den, för enligt de andra flickorna lär den åka jojo en fyra-fem gånger mellan studerande och handledare innan den godkänns. Jag tänker ändra allt på stående fot och jojotta tillbaka den direkt om det är på det viset. Jag ska bli klar med detta innan sommarlovet!

Ska traska iväg till biblioteket och plugga stamning nu. Om man ändå ska vänta här till klockan fem gör man smart i att utnyttja tiden. Varje sida jag läser nu är en sida mindre att läsa ikväll. Logiskt sett.

4 kommentarer:

  1. Terve serkku!

    Så det är här du snackar av dej... inte konstagt man inte hör av dej nu för tiden ;P
    Simma lugnt... och andas ;P
    *stor kram* Eva

    SvaraRadera
  2. Men hej "Henrik"! Jo, jag bor här nuförtiden. Kul att du hittade hit:)

    Inte mycket kvar nu, sen hoppas jag det blir lättare... *försöker komma ihåg att andas*

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Hehe! jag tror det plockar namnet från datorn. Henkes laptop.
    Vi fck hem Tage(grisen) igår. styckad o klar alltså.
    95kg slagtvikt. det ärmycket gris det. malde o blandade 3x5kg korvsmet men hann inte fylla några fjellster för det tog sån tid att packa och märka resterande kött. så ikväll efter jobb blir det av att göra korv. känner mej riktigt huslig.
    Längtar efter er oxå... borde göra nåt åt saken...
    blir det åbo till hösten igen för dej?

    kram kram

    SvaraRadera
  4. Jaså du ska stånka korv?;) Häftigt, mommo skulle ha varit imponerad:) Du får betätta hur det gick sen...

    Jag ska bara vara i Österbotten över sommaren som vanligt, har ju jobb i Jakobstad. Och så ska det vara Öja när det är sommar:) Tillbaka i Åbo till hösten, jo.

    Saknar dig också!

    SvaraRadera