onsdag 21 maj 2008

Sista av det sista av det sista

Pluggar som bäst till den allra sista tenten för i vår. Alla blanketter, utlåtanden och redogörelser för praktiken är inlämnade och ivägskickade till sina mottagare. Allt är skrivet. Fixat. Överenskommet. Nu återstår en snutt till - nej, det är inte mycket kvar nu - att läsa i min stamningsbok, en tent och sedan... sedan är det sommarlov!

Allt är ganska lugnt nu, egentligen. Det var mest i början av veckan det egentligen var panikstressbråttom. Men några sömnlösa nätter hjälpte mig faktiskt, för då hade jag mera tid att skriva och fick undan det värsta. Vakandet gjorde mig dock helt överslut, så igår var jag till exempel helt snurrig i bollen när jag kom hem halv sju på kvällen efter att ha varit i skolan sedan 07.45.

Idag har jag haft det ganska bra egentligen. Efter att ha lämnat in nattlånet (igen), observerat en terapi, lunchat med Caroline, lånat samma bok en natt till och cyklat på ett snabbt ärende till stan cyklade jag hem, drack kaffe och kunde till och med sitta i lugn och ro och sörpla framför tv:n. Var ute och sprang längs den nya rutten jag hittade i tisdags, och det var så fint! Liljekonvaljer i mängder i skogen, och i på en del gårdar var äppelträden så fulla med blommor att de såg ut som stora moln med stammar under. Och som det doftade!

Kämpar på med kyl- och frystömningen här. Har ätit köttfärspasta med ägg och tacokrydda tre dagar i följd, så jag varvade med köttbullar och pestopasta idag. Ett halvt glas mjölk fick jag, sedan var den också slut. Ketchupen är slut, men jag hittade en påse Hese-ketchup i kylen som fick duga.

Smör att sätta på brödet har jag inte haft på hela veckan, eftersom det tog slut i måndags, och det är meningslöst att köpa nytt nu. Därför stal jag rätt och slätt några smörknappar i skolans cafeteria när jag var där och åt, men så glömde jag dem i logopedins kyl. Så utan smör är jag likförbannat. Men det borde faktiskt gå ganska jämnt ut, har jag för mig. Det börjar vara ganska tomt i skåpen nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar