onsdag 7 januari 2009

Planer

Så var det ny vecka igen. Dessa helger och lediga dagar avlöser varandra på löpande band, så att det är "måndag" flera gånger per vecka. Så även idag, trots att det står någonting annat i kalendern. I ärlighetens namn vet jag inte riktigt vad det är för dag ens. Typ onsdag.

Det är vackert vinterväder utanför fönstret. Jag ska dra på lite kläder och ta en löprunda ganska snart. Förkylningen efter jul har gjort att jag har tagit det ovanligt lugnt nu. Igår mjukstartade jag med en friskluftsrunda på isen, och idag tar jag steget vidare till joggning. Jag gillar att springa vintertid, det är mysigt att tassa i snö:)

Till dagens andra planer hör kandskrivande. Ska producera i alla fall lite text, trots att det går segt. Mitt motto är att lite är bättre än ingenting. Varje sida (eller rad) som skrivs nu är lite mindre att skriva sedan. Logiskt sett.

Till planen för resten av veckan hör att träffa en kompis som jag inte sett på länge. Sprang på henne en regnig dag i somras med löfte om att "träffas nästa vecka". Det blev som det blev. Det blev höst och vinter, jul och nyår, och jag kom mig aldrig för att höra av mig. Så typiskt mig! Men nu har vi kommit överens om att träffas denna vecka. Ska bli roligt:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar