lördag 30 oktober 2010

Gissningstävling!

Skulle ner på stan en sväng, och satt lite trög och slösurfade oklädd och ofixad. Tänkte som så - eftersom jag är tävlingsmänniska och måste se ett litet spänningsmoment i allt jag gör - att jag testar att tajma hur länge det tar att göra sig i ordning. Från scratch. Nu är frågan: hur länge tog det för Maja att ordna sig i representabelt skick?

Alltså: Byta om från mjukiskläder, duscha, tvätta håret, sminka mig (hela rutinen, ingen speedad version), klä på mig, föna och stajla håret, borsta tänderna och slänga plånbok, telefon och nycklar i väskan samt klä på mig ytterkläder och hoppa i skorna. Hur länge?

Den som gissar närmast vinner grym street cred i Neristan!

9 kommentarer:

  1. Ein till som har tävlingsinstinkt! Å vill vinn street cred i Neristan, alltså;)

    SvaraRadera
  2. vill gärna ha street cred i Neristan å tror på 21 minuter, (inte för att jag nu egentligen kan tro att du kan vara så snabb men)..

    SvaraRadera
  3. Tjugofem minuter, tretti två secunder.

    SvaraRadera
  4. Jag tror att du var snabbare än så. 18 minuter.

    SvaraRadera
  5. fjorton!
    på tjugo minuter hann jag en morgon denna vecka uträtta mina behov (två olika typer), tvätta håret, borsta tänderna, sminka mig, föna håret, klä på mig och köra 4,5 km till stan och parkera på tågstationens parkeringsplats. slå det den som kan... fast roligt var det inte...

    SvaraRadera