söndag 31 oktober 2010

Åhå!

Vilket deltagande i min lilla gissningslek! Kanske jag får storhetsvansinne nu och känner mig som värsta storbloggar'n. Ordnar bloppis och allt möjligt. Vem vill köpa en H&M-tunika som jag har tröttnat på? Använd av självaste Majas Hus-Maja!;)

Det rätta svaret är följande: timern stod på exakt 20 minuter när jag var klar. På sekunden. Det var därmed en anonym kommentator som kammade hem priset, den som gissade på 21 minuter. Priset har du redan fått, sådär mentalt. Nästa gång du går på Neristans gator känner du bara folks respekt.

Är lite imponerad över att folk faktiskt gissade på tider under 20 minuter, jag tyckte nämligen att jag var ganska snabb. Det som tar tid är nämligen att föna håret. Det tar nog åtta-tio minuter att få det att gå från genomblött till färdigfönat. Mycket nervpåfrestande när man har bråttom. Med kort hår skulle jag nog klara mig på sådär tio minuter tror jag.

När jag inte ska tvätta håret kan jag faktiskt vara jetesnabb om jag måste. Minns t.ex. de gånger när jag kom direkt från jobbet och skulle ut på krogen med flickorna. Man hade sett till att tvätta håret innan jobbet och när man var på väg hem så kunde man mentalt prova kläder och bestämma vilka man skulle ta. Sedan gick det att ställa sig i fullständig partyordning - inklusive att dricka någon öl under processen - på någon enstaka minut. Expressdusch, sminkning och allmänt fix, ta väskan och en öl i handen, hoppa i skorna och så var bilen på gården.

2 kommentarer:

  1. asch! Bara fem minuter, tretti två secunder borta. Ingen ¨street cred¨ för mig i Finland.

    SvaraRadera
  2. Synd!;( Du måste försöka få street cred på något annat sätt:)

    SvaraRadera