tisdag 5 oktober 2010

Allt en flicka behöver

Idag har jag igen haft en rolig dag på jobbet. Efter att ha cyklat till sjukhuset och andats frisk morgonluft, hälsat god morgon åt kollegorna och kollat igenom lite mail och dagens kalender - som var ganska tom - var det dags för foniatermötet som alltid äger rum på tisdagsmorgnarna på öron-näsa-halskliniken.

Jag är ännu så ny att jag inte har några fall att diskutera med foniatern, eftersom alla mina klienter just har börjat sin terapiperiod, men jag får ändå vara med och lyssna. Och jag tycker på riktigt att det är intressant att sitta med. Jo, till och med klockan kvart över åtta på tisdag morgon. Det är trevlig stämning, man sitter och smuttar kaffe ur trevliga, blommiga muggar och det är sådär stillsamt och gemytligt. Och jag tycker att det är intressant att höra vilka de andra håller på jobbar med.


Och ikväll fick jag äntligen ordning på tvättmaskinen. Fick den hitfraktad redan förra veckan, men uttaget passade inte, eller slangen var för grov eller smal eller hur det nu var. Ikväll kom mor, far och bror hit och fixade till problemet. Det tog vi sedan en kaffekopp på. Trevligt värre.

Tvättmaskinen är fit for fight och jag har således allt en flicka behöver här. Strukna gardiner, lampa i halltaket och fungerande tvättmaskin. Mera än så behöver man väl inte kräva.

2 kommentarer:

  1. deher betyder tå att man kan koma o häls på kanske t.o.m. ti helgen? :)

    SvaraRadera
  2. "Man" e så alldeles väldigt välkommen!:)

    SvaraRadera