tisdag 1 december 2009

Äta maten

Jag har fortfarande ingen aptit. Inte ens pyttelite. Jag har inte varit hungrig på flera veckor. I Öja fick jag tvinga i mig morgonmål och glömde till och med att dricka kaffe under dagen, vilket ledde till super-huvudvärk-typ-nästan-migrän en kväll. På kvällarna åt jag ofta någonting för att föräldrarna lagade mat och åt, men självmant hade jag nog antagligen glömt bort det. En kväll när vi for på kaffe med L och B, frågade mamma innan jag gick ut om vi skulle och äta eller om jag redan hade ätit.

Svaret blev nej och.... eh, nej? Jag hade inte kommit ihåg att äta någonting sedan morgonmålet, och klockan var efter åtta på kvällen. Jag är inte hungrig, inte sugen. Jag mår nästan illa när jag tänker på mat. Jag har blivit en sådan där jobbig typ som bara "åh, guuuuud jag har glömt att äta idag, hihi!". Jag har aldrig fattat mig på sådana, hungrig blir man ju nästan jämt.

Maten smakar ingenting, jag vill inte ha. Idag petade jag in lite ris och fyra vege-bullar. Smakade nada, nothing. Dessutom satt jag och segade uppe i logopedin i en evighet innan jag ens orkade dra mig ner till caféet. Äta är bara jobbigt just nu. Kan man inte få dropp istället?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar