måndag 30 november 2009

Ineffektiv

Ja-a, vad ska man säga. Detta har inte varit den effektivaste dagen i mannaminne, om vi uttrycker saken så. Jag har med minimal ansträngning åstadkommit tre pilottestningar, varav två utspelade sig i Sverige. Tänkte fixa ett par till, vet inte vem jag ska antasta...

Den ordinarie lunchrätten hade hunnit ta slut när jag slarvade mig till skolans café sent om sider. Jag fick nöja mig med uppvärmda broilerbullar till mat. Nå, inte var det något fel på det egentligen. Andra viktiga saker jag har gjort idag är till exempel att sitta och störa klasskompis K som jobbade på sin gradu.

Jag har inte sett något solljus idag. Det var nästan skymning när jag cyklade till skolan, och nu har det bara blivit mörkare. Det märks sannerligen att det är sista november.

Sitter i Kliniken och skriver, eftersom den inte är bokad mera på hela dagen. Mitt framför ögonen finns den gigantiska spegeln man kan se igenom från andra sidan väggen. Jag ser bara mig själv. Och konstaterar att jag nog måste klippa mig.

2 kommentarer:

  1. hii har e vari mörkt typ heila dan ida.. å så har e regna.. usch. Jag er igen på kurs.. he er skönt ti va bort heimifrån en stånd....

    SvaraRadera
  2. mörkt som i ryyshelviti jer å. duune runt.

    SvaraRadera