söndag 29 november 2009

Bisarrt

Mitt huvud är en enda bioduk på nätterna. Jag drömmer massor, och ingenting hänger ihop eller spelar egentligen någon roll. Ibland kan jag knappt komma ihåg vad jag drömt och vad som har hänt på riktigt. Bara en massa lösryckta scener som verkat helt bisarra.



Inatt till exempel. Jag tappade en tand. Jag fick arbetslistorna från mitt jullovsjobb, och såg att de hade prickat in mig på julafton, trots att jag hade meddelat att jag inte kunde komma. Katten rymde och kom med mig till bybutiken när jag var där. Jag hade lagt upp ett klipp på bloggen där jag sjöng en sång jag hade skrivit själv. Jag försökte packa in en länkkkorv i ett paket, men det lyckades inte. Och en miljon andra saker.


Cyklade iväg till Makuuni och hyrde en Beck igårkväll. Den var bra. De brukar vara det. Beck är den enda typen av film med beskrivningen thriller jag orkar titta på.

2 kommentarer:

  1. natten till igår drömde jag om george clooney. jag var med när en film med honom spelades in. i en scen skulle han stå och pissa, och då filmades det hela rakt framifrån, och när han pissat färdigt, såg man hur han tryckte snoppen tillbaka in i kroppen. vore ju ganska behändigt för karafolket om de på riktigt kunde göra så.
    hur tänker jag när jag drömmer dylikt?!

    SvaraRadera
  2. Hahaha!:D Det var en rolig (och detaljerad!) dröm!

    Det låter faktiskt som någonting jag skulle kunna drömma. Just sådana där konstiga detaljer som man undrar hur man egentligen kommer på...

    SvaraRadera