fredag 20 november 2009

Kryss i rutor

Ei saakeli... Har suttit och påtat vidare med mitt frågeformulär under förmiddagen. Frågeformuläret som ska bearbetas och ställas iordning så att jag snart kan göra en pilottestning med det. Funkar pilottestningen som den ska är formuläret redo att användas för att samla in material till the big G, alltså gradun. Det går väl sådär. Sämst är jag på att trixa ihop alla dessa rutor och tabeller. Och detta är alltså ännu bara vanliga rutfält.

Med en av mina bröders hjälp lärde jag mig igår att klicka fram små fyrkanter för deltagarna att kryssa i. Detta är på sjuåringsnivå... Jag känner att jag antagligen skulle ha en själsfrände i Närpes i detta sammanhang. Hon spottar och svär nästan lika högt som jag när det ska ordnas med tekniska saker. Tänk att få göra ett formulär på konceptpapper med linjal - ah!

Då och då har jag haft sällskap av Sven. Han får egentligen inte vara i datorrummet på grund av alla sladdar och fanskap, men under mitt vakande öga är det okej. Han satt stillsamt på golvet och tuggade hål på en plastpåse...

Igårkväll styrde jag, L och B iväg på kvällskaffe. Vi kom osökt in på ämnet tv-serier, och märkte med nästan skräckblandad förtjusning att vi kunde räkna upp majoriteten av karaktärerna i Sunset Beach och Tre Kronor. Samt deras strulande hit och dit, vem som hade ihop det med vem, vem som blev psykiskt sjuk, vem som dog och återuppstod, dem som hade en ond tvilling. Var tvungen att knacka fram Tre Kronor på Youtube imorse innan jag började skriva och titta på några klipp. Morgonkaffe i sällskap av Klimax, Bimbo, Salongo, Kenta, Reine, Verner och Gunvor. Inte illa:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar