tisdag 3 november 2009

Pilot


God kväll. Idag har jag inte studerat Gunde Svan det minsta. Däremot har jag deltagit i en pilotundersökning om stämbandsrörelser. Suttit i en sal och tittat på bilder av vibrerande stämband och kruxat i rutor. Stämband är förresten lustiga saker. Den som inte är insatt i anatomin kunde lätt ha trott att det var någon helt annan typ av film som visades mitt på ljusan dag...


Så har jag varit på handledning. Allt gick bra, handledaren var nöjd och glad. Jag fick en bok och en massa artiklar att jobba vidare med, så ni kan ju gissa vad morgondagen kommer att gå ut på. Det ska bli intressant, jag är laddad.


Efter handledningen har jag varit till Kuppis Cittari för att handla. Kom till och med ihåg att köpa kaffe, vilket är en bedrift i sig. Kaffe, kaffefilter och olivolja verkar jag ha svårt att köpa. Tar något av de sakerna slut dröjer det länge innan jag får införskaffat mera.


Träffade förresten på en så himla konstig typ idag så jag visste knappt om jag skulle skratta eller gråta. Håhå, det finns mycket i en värld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar