onsdag 25 november 2009

Skolaskolaskola

Cyklade i duggregnet mot skolan för att sitta på föreläsning på eftermiddagen. Först lunch i skolans café dock. Idag vankades grisfilé med pepparsås. Jag knaprade i mig nästan en hel skiva, tillsammans med lite ris. Några strån rivna morötter och sallad till. Jag vet inte vad som har tagit åt min aptit, men jag är fortfarande inte det minsta hungrig. Igår åt jag dagens första varma mål efter åtta på kvällen. Stekte hela fyra köttbullar med en liten näve pestopasta. Måste man äta ikväll igen?:(


Efter att ha suttit på föreläsning, som egentligen var lite mera som en diskussionscirkel, travade jag upp till logopedin för att printa material till den kurs som vi ska gå i morgon och på fredag. Det blev en rejält tilltagen bunt att klämma ner i väskan. Ska ögna igenom så mycket jag orkar ikväll. Tror inte att man måste läsa allt innan kursen.


Jag hade redan hunnit vänja mig vid att ha den turbosnabba uppkopplingen som finns i Öja. Där hinner man inte ens tänka på en webbsida innan man är där. Här funkar det helt okej till normalt slösurfande, men - jag kan inte titta på Lyxfällan på webb-tv!

1 kommentar:

  1. oh, no! ingen Lyxfällan! Jag tittar alldeles för myki på det programmet- har snart streamat alla säsonger som Charlie och Mathias varit progr.ledare för! (de andra gillar jag int). Bästa programmet!

    //Emma

    SvaraRadera