måndag 5 oktober 2009

Stugsällskap

Iiih! Sände just iväg ännu ett mail innehållande det magiska ordet GRADU åt en Viktig Person. Inga stora saker ännu i detta skede, men allt är som bekant hemåt. Kanske, kanske någon gång..?

Det kalla vädret på utsidan har konsekvenser, andra än att man bör iklä sig varmare kläder. Det betyder också att små kompisar från utsidan vill komma in och värma sig. Igår sprang ett liten mus längs golvlisten och klämde sig in i en springa mellan spis och vägg. Varje dag får man (inte jag) tömma musfällan som finns gillrad i ett av skåpen. Tror att katten Sven skulle vara till nytta här.

----------------------------
Tillägg några timmar senare

Iiih igen! Fick svar på mailet, och det lät nästan för bra för att vara sant! Bollen är inofficiellt i rullning. Visserligen har den bara rullat en halv millimeter ännu, och rätt vad det är kan det hända att den rullar tillbaka. Eller exploderar. Eller att jag helt enkelt såg fel, och att det inte alls var någon boll utan bara ett skrynkligt blåbär. Men som sagt: allt är hemåt!:)

3 kommentarer:

  1. iiiiiiiiiik för möss!
    jesssssssss för brev om gradu. du är på god väg!
    du har rätt - att stryka är förspilld kvinnokraft. det är ytterst sällan jag stryker något (förutom örngott). kläder som inte duger utan utslätning är inte särskilt välkomna här i huset.

    SvaraRadera
  2. Jag gillar inte heller möss. Men de finns i gamla, glesa stugor, bara att acceptera.

    Samma här, jag köper bara lättskötta kläder. Tvättar allt i 40 grader, det som inte överlever förtjänar inte att finnas i min garderob;) Okej för att stryka en skjorta eller en finklänning till en Mycket Fin Tillställning, men i övrigt får kläderna duga som de är.

    SvaraRadera