lördag 10 oktober 2009

En kaffe med deathgrowling, tack!

Hade en okej fredag igår. Efter att ha lunchat på skolan trampade jag ut till Studentbyn där det bjöds på kaffe till tonerna av deathgrowling på Youtube. Kolla in, vetja! Den som klarar av ett growl, ett grunt, eller varför inte ett äkta pig squeal lovar jag att bjuda på kaffe!

När mörkret föll drog jag iväg på en löprunda. Det var ganska varmt i luften fortfarande, och relativt vindstilla. En riktigt fin kväll. Men jag har fortfarande ont i höger axel, och den har bråkat en tid nu. Känns som om någonting är i lås någonstans långt inne i axeln, spänt som en fiolsträng. Det känns mest när jag springer, konstigt nog.

Som tidsfördriv hängde jag idag med Bror till en kirppis lite utanför stan. Med i bilen fanns också Svägerskan och så en typ till. Travade runt och klämde på olika saker en stund. Ingenting av värde hittade jag, så det blev bara en titta-och-peka-runda för min del. Men gott så.

Tog en promenadrunda ikväll. Friskt och klart i luften, och precis lagom varmt. Det är ganska fint att promenixa längs Aura å, för er som inte vet. Nästan alltid står det någon med kamera och fotar de blixtrande gula lönnarna som reflekteras i det spegelblanka vattnet. Folk sitter på bänkarna vid åkanten och det är allmänt fridfullt.

Jag har inte haft någonting intressant att komma med på evigheter, märker jag. Eftersom jag inte har någon kamera som samarbetar för tillfället kan jag inte ens publicera rafflande bilder av vad jag har sett under dagen. För att nu berätta någonting kan jag avslöja att det från och med onsdag antagligen kommer att bli andra bullar. Ingenting som välter kiosker för er del, men någonting som har betydelse för mig själv. What a cliffhanger...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar