måndag 12 oktober 2009

Som en neonskylt

Cyklade ner på stan idag för att söka löparkläder. Den dräkt jag brukar ha börjar ohjälpligen vara slut, men så har den också fått vara med på en och annan runda. Ramlade in på Intersport där man reade ut sommarens löparställ till så mycket som -80% i vissa fall. För er som känner till idrottsutrustning så betyder detta inte nödvändigtvis att priset är speciellt billigt. Särskilt inte som man startar från flera hundra.


Jag fyndade dock en Nike-dräkt med både byxor och jacka för 39€, och då var ordinariepris 100€. Orsaken till att man slumpade bort det partiet var antagligen färgen, för dräkten var knallrosa. Snudd på neonfärgad. Rosa är inte riktigt min färg, i alla fall inte på kläder. Men se det så här: i vanliga fall skulle jag aldrig ha valt den färgen. Vilken tur att jag fick möjlighet att pröva på knallrosa en gång. Som en hyllning till Rosa Bandet och bröstcancerforskningen, dessutom. Och så är det ingen risk att jag ska bli påkörd i mörkret i den här klädseln:)

Tänkte investera i ett snyggt pannband också. Ett brett sådant, någonting i stil med Pumas snygga modeller, nästan som en mössa fast med "öppen skult". Hurja bra att ha när det är lite för kallt att springa barhuvad med inte riktigt är mössväder. Jo, tjenare. De går loss på över 30 pix! Sedan när jag blir rik ska jag köpa upp ett helt lager i alla regnbågens färger. Tills dess fryser jag om öronen... Kalla mig inte snål, jag föredrar ekonomisk;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar