fredag 31 oktober 2008

Trotsar

Sedan senaste inlägg har jag hunnit trotsa snöovädret och fara på länk. Det är nästan en fix idé att tvinga sig ut i jävligaste möjliga väder - bara för att nu vara coolare än resten av befolkningen. Inbillar jag mig. Det kändes nästan skönt imorse när jag kikade ut och möttes av virvlande flingor, kalla vindar och grå och ilskna vågor på Heimsjön. Det var ett sådant väder att man med gott samvete kan stanna inne.

Men se, inte kunde jag hålla mig. För jag kan inte låta bli att tänka på den där mäktiga känslan av att komma in och veta att man har en länk bakom sig. Så det blev en liten runda i alla fall, under jag - konstigt nog - inte mötte en levande själ. Och helt okej kändes det, även om jag hade ett snötorn på huvudet och ganska våta fötter och kalla fingrar när jag kom in tillbaka. Men ingenting som inte en varm dusch och torra kläder biter på:)

Ringde runt och fixade det sista nu på eftermiddagen. Nu borde allt vara klart för testningen till forskningsprojektet. Lite shitty att det ska vara Svenska Dagen just den här veckan, så torsdagen var svår att auktionera ut, men jag fick det till sist att passa. Tror jag. Hoppas jag inte har varit för tidsoptimistik nu bara, för schemat är ganska tight. Nå, nog ska väl allt gå vägen.

Tjugo över fyra, och det börjar redan bli mörkt. Är det verkligen så här i Åbo också? Eller är det för att jag bor inne i stan där, och där blir det ju aldrig riktigt mörkt. Man ser inga stjärnor där, det är synd. Därför spanar jag extra noga när jag är här uppe, för jag gillar stjärnor.

Borde skaffa hårspray, för det hade jag visst inte här. Det får vara någon gräns med landepaukku-imagen. Platt morafrisyr går bort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar