tisdag 7 oktober 2008

Överraskning

Och hur glad blev inte jag när telefonen pep till imorse och det var Närpes som meddelade denna veckas förändringar i skolschemat?! Typ världsrekordglad! Jag fortsätter dock att räkna dagarna tills jag får flytta från fucking skit-Åbo. Det kan väl inte vara så hiskeligt många kvar? Det stör mig dock att jag måste slösa så många år på att bara l-ä-n-g-t-a till att tiden ska gå. Jag kommer att vara gammal som en stubbe när jag slipper härifrån och mitt liv äntligen får börja.

Igår satt jag och gjorde säkerhetskopior på alla foton jag har. Det är någonting jag tänkt göra länge, men aldrig åstadkommit. Om min dator hade kapat någon gång inom en nära framtid hade alla foton från 2004 framåt försvunnit. Puts väck. Borta.

Kan nämna att kopierandet och brännadet på skivor tog länge. Flera timmar med att flytta över från en dator till en annan, eftersom laptopens CD-station inte funkar längre, och icke heller den externa hårddisken. Upplagt för kråtas, alltså. Men bilderna finns nu säkert förvarade på skivor.

I alla dessa mappar på datorn hittades till exempel:

- Kräftskivor
- Julaftnar och nyår
- Fester
- Wappar
- Sommarbilder
- Köpenhamnsresan och Robbie Williamskonserten
- Vasaminnen
- Åbo
- Bilder på en mycket speciell liten bebis
- Sambominnen från Hallis
- Öja
- Fina människor och händelser
- Mallorca med flickorna

...och mycket mera. Nu borde jag dessutom ta steg två, vilket är att påta ut dessa foton i pappersform. Jag kommer inte att göra det med alla, för det skulle ta en evighet, men några bilder från varje mapp kunde man väl skriva ut. Limma i album och sådant. Har dessutom kvar lite annat att limma in, Pampasbiljetter, flygbiljetter, konsertbiljetter. Kunde bli riktigt fint. Och så kunde man ju skicka lite foton åt folk också. Det finns några guldkorn.

Det var det första jag funderade på idag. Det andra jag funderade på är att jag skulle vilja lära mig gå på händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar