torsdag 9 oktober 2008

Kändis i byijin


Jag snubblade direkt i löparskorna ur sängen imorse. Det var bara ett par plusgrader, men jag tänkte ändå åstadkomma en morgonlänk, för det har jag inte gjort på en tid nu. Den senaste veckan har det blivit eftermiddagslänk, med start ungefär klockan ett. Igår funderade jag också på morgonlänk, när solen fullkomligen strålade in genom fönstren - men det blev morgonmål, förmiddagskaffe och så småningom en eftermiddagsrunda. På helt nya vägar, förresten.

Imorse gick det ganska tungt, men det blev ändå en helt okej löprunda. På lite grusvägar och sedan in i skogen på sköna stigar. Sällan smakar morgonmål så gott som efter löpning och dusch!

Förresten kan jag härmed meddela att jag inhandlat världens skönaste mjukiskostym i velour! Jag har avundsjukt sneglat på Hollywoodkändisarnas exklusiva Juicy-overaller, ni vet de där hemmakläderna som ser så propra ut att man kan hasta till närköpet iklädd dem en tidig morgon. Juicy-seten finns i alla regnbågens färger och kostar en halv förmögenhet. Min overall köptes för halvassit på H&M och är svart och superbekväm. I förrgårkväll kände jag mig extra Hollywoodig, när jag skyndade in till S-market och köpte mjölk i mina svarta kläder. Bara enorma solbrillor och en gigantisk take-away-kaffemugg som fattades.

2 kommentarer: