fredag 10 oktober 2008

Personlighetstest

Har vid flera tillfällen och i flera bloggar läst om hur folk har gjort detta personlighetstest som finns på nätet. 41 frågor ska man besvara, och därefter räknar programmet ut vilken typ av person man är. Jag har undvikit att göra testet, eftersom jag inte velat läsa resultatet. Det skulle antagligen stå någonting i stil med: Du är en elak, bitter och bedrövlig människa. Du ska i ditt yrkesval sträva till att börja arbeta med någonting där du har så lite som möjligt att göra med andra människor, satsa på en privat gruva eller skaffa ett skogsskifte någonstans i Lappland och börja hugga i långsam takt för dig själv. Om du någonsin ser någon annan människa närma sig - spring.

Nå, nu ska vi inte överdramatisera. Jag klickade mig in på sidan, svarade på frågorna och följande utlåtande var resultatet:

Din personlighetstyp:

Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.

Ja, vad ska man säga...

1 kommentar:

  1. He bara ti koma tibaka ti peffan, tu siir ju va e star (matematik)LÄRARE... *ryser* :p ;)

    SvaraRadera