onsdag 12 maj 2010

Dagens gåta:

Vad är detta?

Nu har jag en utmaning åt er. Kan ni gissa vad detta är för någonting? Det är som ni kan se en tabell av något slag. Jag vill att ni ska ge förslag på vad ni tror att tabellen står för!

Ge mig era mest fantasifulla tolkningar! Och jag vill ha minst fyra gissningar i kommentatorsfältet, annars ger jag inte korrekt svar. Tänk på det, då får ni leva i ovisshet resten av era liv, och hur roligt är det?

Jag vet att ni är många som läser, fast majoriteten inte kommenterar. Till exempel stötte jag på en gymnasiekompis i Prisma i Kokkola häromveckan (hej L, T och babyn i vagnen), som sa att hon har följt med bloggen en längre tid. Eller hur vore det med en kommentar av Tandläkarhustrun i Närpes? ;D Alla kan kommentera, man behöver inte vara registrerad.

Kom igen! Vad är det för en tabell egentligen?

10 kommentarer:

  1. ni har bokfört antalet pimplade ölportioner. den som druckit flest vinner (en bakfylla).

    SvaraRadera
  2. He er naasorts beställningslisto... möjligtvis fö na hämtmat??

    SvaraRadera
  3. å jag tror att he e en beställningslista på öl!

    SvaraRadera
  4. Kåmååån piipål!! Gissa gissa gissa!!! uppmanar er nicke nyfiken

    SvaraRadera
  5. Hej Maja! Närpesmamman svarar att hon trodde att du mest sysslade med gradun för tillfället...Men kanske du har utvidgat ditt forskningsområde?:)

    SvaraRadera
  6. Jag såg detdär pappret i lördags men vete 17 vad det var.. en inköpslista kanske? Vem som ska ha vad från tax-freen på båten?

    SvaraRadera
  7. F-E-M: Björn gissar att he er en godisbeställningslisto av något slag (främst pgå. "tupla" i "mammas" kolumn)

    SvaraRadera
  8. Alegni >> Kreativt förslag, tack för det!

    Emma >> Kan vara, tack för gissningen! Å stiilit att du tvinga me Björn å:D

    Ida >> He sku e å kuna vara:)

    Närpesmamman >> Vad roligt att du kommenterade, SOM jag har väntat! Så mycket kan jag säga att detta inte har något med gradun att göra, även om tabeller överlag känns bekanta:)

    Jessica >> Jag satt och tittade i smyg när A skrev och plitade så ihärdigt, så jag måste fråga de andra vad det var sedan när hon var klar.

    SvaraRadera
  9. Hej Maja min Maja! Jag och Kajsa tycker om att läsa din blogg! och jag SKA nog kommentera den också. Men jag läser inte varje dag, utan nån gång i veckan, så då känns det lite sent att kommentera 'old news'...

    SvaraRadera