fredag 21 maj 2010

Jonna!

Kan vi komma överens om en grej? Att du gör någon slags ljudsignal (typ en lång vissling, ett klapp i händerna eller något kodord, förslagsvis "Rederiet!") innan du stiger upp från din plats och går förbi mitt skrivbord. Så att jag snabbt hinner klicka ner Facebookfönstret, Aftonbladet och Youtube och pliktskyldigt slå upp gradudokumentet på skärmen?

Mvh grannen bakom Jesusblomman

6 kommentarer:

  1. HAHAHAHA!! Fantastiskt! Mitt kodljud kan vara en lång och utdragen harkling men då måste du svara med kodordet 'sparris' så att jag vet att kusten är klar. Eller så kan du börja vattna Jesus så pass mycket att hans kvistar täcker din skärm. Han skulle nog tycka om det.

    SvaraRadera
  2. Deal! Sparris... *fniss*

    Kommer nog att sakna Jesu trygga, vakande öga när den här graduprocessen är över. Han har så troget stått som moraliskt stöd och vaktat mina SPSS-filer...

    Borde kanske nämna honom i tack-delen av gradun förresten? "Tack Jesus för din närvaro under mitt arbete. Må dina blad grönska och dina blommor blomstra. I evighet. Amen".

    SvaraRadera
  3. Eller så kan du tillägna din gradu till Jesus, utan att desto mer förklara att du menar Jesus den gröne. Du får 2 euro av mig om du gör det! :D

    SvaraRadera
  4. Tror bestämt att jag antar erbjudandet. Går det om jag tackar Jesus och Reidar Dahlén?

    SvaraRadera
  5. Definitivt! Eller Jesus och Uno.

    SvaraRadera
  6. Precis! Han och jag har ju samma efternamn dessutom, så det vore logiskt (alltså Uno och jag, jag heter inte Gudsson i efternamn...)

    SvaraRadera