onsdag 19 maj 2010

Nya tag

Idag har jag tagit nya tag, ringt några Viktiga Samtal, samt klippt mig och skaffat ett jobb. Nånej, jag har varken klippt mig eller skaffat ett jobb, men det låter så handlingskraftigt. Jobb har jag redan, jag ska ju fortsätta på samma ställe som förra sommaren, och klippt mig har jag alltså inte. Förutom här en dag när jag fick leidon på min ickefrisyr och ilsket klippte lite med en nagelsax där det såg som värst ut. Klippa sig själv = white trashvarning. Inte blev det bättre för det. Ska boka en mera professionell klippning så fort jag har tid.

Nå. Jag har skrivit först en och sedan två uppgifter till kursen i Logopedisk Fackfinska, och därmed är både lopputehtävä A och B avklarade. Lunchade på skolans uteservering tillsammans med två logopedflickor och lapade lite sol samtidigt.

Sist idag avklarades vårens sista graduseminarium! Jag presenterade mina graduresultat - plats för applåd och minihurrarop - och sedan fick vi ta del av en forskningsplan till en annan avhandling. Och slutligen en opponering av en gradu. About halv åtta var vi klara, och då cyklade jag hem i sällskap av två klasskompisar.

Har några saker kvar på min lista över saker som ska färdigställas innan läsårets slut, men idag har jag i alla fall dragit streck över tre av punkterna.

2 kommentarer:

  1. good going. jag minns hur underbart det var att få knyta ihop vårterminen och åka till hemknutarna över sommaren.

    SvaraRadera
  2. Jo, det är samma sak varje år. De sista veckorna är ganska yra, men på något vänster brukar man få gjort det man har tänkt. Det mesta i alla fall:)

    SvaraRadera