onsdag 26 maj 2010

Trött

Sov taskigt inatt. Ännu fyratiden var jag vaken, måste slösurfa lite i sängen för att förhoppningsvis bli lite dåsig. Men det gick ändå ganska lätt att stiga upp klockan sju och cykla till skolan. Har suttit och skrivit hela dagen. Ändrat, ändrat och ändrat. Och fyllt i sådant jag lämnat tomt tidigare med avsikt att "kolla upp och skriva in senare". Att komma ihåg exakt vad jag skulle skriva in i det här skedet är inte så lätt... hur ska jag minnas vad jag tänkte för en månad sedan? Och var hittar jag materialet till det där? Och vad betyder den här tabellen egentligen?!

Jag fick ordnat upp det mesta. Sedan har jag skrivit vidare på diskussionen också, och kommit framåt lite igen. Igår gick skrivandet ut på att jag skrev som en liten älg, sedan fick rådet att kassera två sidor helt för att de var dåliga. Sedan skrev jag två sidor till. Summan blev alltså plus-minus-noll.

Hela dagen orkade jag riktigt bra, men nu när klockan är lite över fem och jag har kommit hem känner jag segheten ta över. Ögonen på halvstång. Inatt vill jag nog sova lite mera än ett par timmar.

1 kommentar:

  1. Jer e vi å seg, fast vi har no sovd en hyfsaan natt...

    Måst ti Tritonia å lån bökren ännu.. å läsa ti tent... suck. Vill int å ork int å sku int iiss helder... Men ja måst!

    SvaraRadera