fredag 16 april 2010

Vid åstranden

Det har varit en gemytlig fredag idag, en riktigt bra avslutning på arbets/skol/studieveckan eller vilket som nu råkar passa in på en. Solen tittade fram på eftermiddagen, men det blåser ganska kalla vindar.


Efter förrättat värv i skolan trampade jag iväg med min stålkamel på fredagsfika med A. Liksom förra gången valde vi Café Art intill åstranden. Det är ett mysigt ställe.


Uteserveringen var fullsatt, men det var ändå lite småkyligt, så vi satte oss lika nöjda på insidan med varsin stor kopp kaffe.

Gott och väl ett par timmar satt vi och filosoferade över veckan som gått, vårplaner, jobbsnack, studierelaterat stuff och olika människor i allmänhet. A är utbildad sjukvårdare och konstaterade med eftertryck att "från första början är man ju bara en enda RÖV". För att förtydliga är A insatt i detta med tidig fosterutveckling. Tänk på det gott folk. Man börjar som röv, sedan är det upp till var och en om man vill gå hela livet som ett asshole eller inte.



När kaffet var urdrucket och vi hade småpratat färdigt cyklade jag hemåt längs åstranden.

2 kommentarer:

  1. Haha! bevingade ord :P Va mysit me filmsnutt, he kännsta som ti va på kyyti själv :) ps. ordverifierings lösenorde e: "dyster"...ganska dystert ord...

    SvaraRadera
  2. He va tänkvärt! Borde tryck en t-skjorto elde en kaffimugg me hande textn:)

    Hede ordverifieringssysteemi kan vara ganska kul ibland, typ "knaper" elde "reven" elde "bais" å toko. Jag som har barnsli humor ha fnissa mang gang... :D

    SvaraRadera