söndag 4 april 2010

No more mr Jakobstad guy

Nej. Nu har jag bestämt mig. Det får tammefan bli ett slut med detta Jeppisfarande. Eftersom jag inte bor i Österbotten mera är det inte så ofta det bjuds chanser till utgång här, men då och då finns möjligheten. Och av någon anledning tycks det mera och mera frekvent dras mot Jakobstad. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag hatar Jakobstad. Inte sådär annars precis, men just det där med att gå ut på krog där är ett eget litet helvete.


Som bäst håller man på att bygga om stans enda, bedrövliga nattklubb. Hela Stadshotellet är en jävla byggarbetsplats, och ändå har man mage att ta 10€ i inträde av folk för att de ska få tillbringa kvällen mellan presenningar och lösa lister. Och såhär desperat stod folk och köade in när vi gick hem. Klockan halv två på natten. Nog fan måste man tycka att Stadshotellet är roligt då. Fy fan.

Igår blev det alltså Jakobstad eftersom majoriteten röstade så, och jag hängde mest på. Men framöver tar jag nog hellre taxi ensam till Kärrynpyörä, ett riktigt ökänt räkälä vid åstranden i Kokkola om det ska bli utgång här i trakten. Jag bara orkar inte med nattlivet i Jeppis. Stadshotellet är djävulens påfund, säger jag.

4 kommentarer:

  1. Håller helt med dig, hatar Jeppis krog livet. Tror jag senaste besökte Stadshotellet för typ 2 år sen.

    SvaraRadera
  2. ..mycket trevligare är då istället Friends lite längre upp på gatan. Har för länge sedan bojkottat Stadshotellet till förmån för den lilla puben istället, de gånger kosan råkar styra till staden J :o) Rekommenderar varmt andra att göra samma sak!

    SvaraRadera
  3. Bra tänkt, Maja! Nästan vadsomhelst är bättre än Stads. Dessutom tenderar man ha magafari efter att man varit där, och det vill man ju heller inte.

    SvaraRadera
  4. Roger >> Samma här. Jag blir liksom rent ut sagt f*ttig redan på väg dit, just för att jag vet hur det är.

    Anonym >> Jag har aldrig besökt Friends, faktiskt. Men det är antagligen bättre än Stads, så jag kunde nog tänka mig att pröva någon gång. SÄMRE kan det ju inte vara;) Fast egentligen förstår jag inte vad det är som drar till just JAKOBSTAD? Öja hör ju till Kokkola, och där finns både fler och bättre nattklubbar, krogar och pubar - på ett avstånd som är tre gånger närmare!

    Jessica >> Nästan vadsomhelst, ja! Kärrynpyörä med ett gäng alkoholiserade 50+:are lockar faktiskt mer. Och precis - magafari vill man ju inte ha:(

    SvaraRadera