torsdag 22 april 2010

Friskt duggregn och annars okej fiilis


Har suttit och författat på den Viktiga Skriften även idag. Det har gått helt okej, och jag har kommit framåt en snutt igen. Tog en powerpaus där mitt på dagen och passade på att cykla in till centrum på ett ärende och samtidigt få en nypa frisk luft. Passade riktigt bra, för det ytte-pytte-duggregnade, sådär så att det knappt kändes och man inte blev blöt, men luften var syrerik och fräsch. Sedan orkade jag igen skriva en stund. Det går förvånansvärt smärtfritt det här med gradun. Fast det går åt en del snus för att hålla motivationen uppe.

Efter att lite mera text och ett par tabeller (jo, jag har faktiskt lärt mig att göra snitsiga tabeller utan att få aggressionsutbrott över alla siffror och kolumner) traskade jag iväg på kvällsföreläsning till Yliopisto tillsammans med flickorna på klassen. Det blev inte mindre än två pit-stop på vägen dit för att ett par i sällskapet kände att de behövde lite choklad för att orka ända till kvart före sju.

Efter föreläsningen cyklade jag hem och bytte på stående fot om till träningskläderna och drog ut på en liten löprunda. Hade jag satt mig ner hade jag blivit så jävla seg så det hade bara varit som att jävlas med sig själv. Det blev istället en liten runda med sakta jogg i duggregnet. Perfekt avslutning på dagen. Eller den officiella avslutningen kommer egentligen att ske om en dryg timme, då jag kurar ihop mig på soffan och låter ögonen vila på Frasier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar