söndag 28 februari 2010

Så ska en slipsten dras!

Jo, se - det blev en riktigt lyckad lördagskväll! Med början kring ett köksbord där viktiga saker såsom massturism, bastulavar och klädinköp diskuterades. Lite senare klöste en gravid katt mig lite i foten, och så åkte vi iväg. Till Jakobstad, riktigt. Inte konstigt att jag hade städat upp mig i klänning och strumpebyxor.

Startade mjukt på en liten pub där vi satt och kollade tremilen samtidigt som vi förfriskade oss lite. Det är viktigt att komma ihåg att dricka regelbundet under en tremil, har jag hört. Lite senare fick vi mera sällskap kring bordet, och fortsatte sedan till Stadshotellet.

Var först nästan automatiskt på väg rakt fram, men så bromsade närpesbon i sällskapet upp så det nästan ylade under skosulorna. "NEJ! Nu är vi ju på väg dit vi inte skulle!". "Dit vi inte skulle" var alltså barnavdelningen; Melody i källarvåningen. Puh, det var nära ögat. Travade uppför trappan istället, bokstavligen en nivå upp, till vuxensidan, Moody. Hade riktigt bra platser kring ett bord nära dansgolvet, och både lyssnade på och shakade till alla möjliga covers.

En i sällskapet var dessutom en av mina bästisar från Vasatiden på besök i stan, så gissa om det blev en enorm flashback när bandet rev av Guns'n'Roses' Sweet Child of Mine? Den har man diggat på Ollis både en och tvåhundra gånger, då när det begav sig!

"Fast hödu... karatissar - eje nieestan han mest underskatta kroppsdäijlin som finns!"

Jo. Det var en alldeles väldigt lyckad krogresa igår. Och det tycker jag nu att vi ska unna Maja! Fast hon har lite onödigt ont i skallen idag. Å andra sidan - jag hade nog kunnat ta mycket mera smärta, för det hade ändå varit värt det:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar