tisdag 16 februari 2010

En och en halv sida text till har producerats under dagen. Detta trots att jag oskyldigt försökte smita undan hela tiden, till exempel genom att diskutera möhippor ganska länge med klasskompis J på datorn bredvid, och ringa bästa L för att snacka viktigheter en stund.

Förutom den nyskrivna texten hittade jag lite nytt material efter att ha finkammat databasen för vetenskapliga artiklar. Jag har alltså också printat, läst och begrundat en redig bunt forskning idag. Ungefär så går dagarna till. Man skriver tills man inte orkar mera, sedan läser man tills man inte orkar, och sedan återgår man till att skriva. Fast man fortfarande inte orkar. Så där värst rafflande kanske det inte kan beskrivas som...

Fick göra tre försök till lunchpaus idag. De två första gångerna var det maratonlång kö, så jag gick tillbaka upp till lilla skrivbordet och fortsatte påta. Den tredje gången kom jag äntligen fram till kassan och fick till och med tag på en gårdagsfärsk Österbottning. Det är det närmaste man kommer här i trakten.

Så att. Sådant har skett i den akademiska världen idag, för er som undrar. Läsande, skrivande och ganska torra broilerbullar där mitt emellan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar