onsdag 22 april 2009

Sista versen

Min dator börjar - för femtielfte gången - verkligen att vara slut. Nu har den fått vårdepression eller någonting, för jag har i dagarna två fått kämpa med svetten i pannan för att få igång tröskverket. Mer än vanligt, alltså. Genom att väääääääääänta, vääääääääääääääänta tills den har flimrat och surrat klart och ibland tvingas starta om den några gånger kan man om man har tur långsamt puttra ut på Internet.

Snälla dator, håll ihop några veckor till. Mer än så kräver jag inte.

Idag har jag firat hungerdagen. Jag har varit hungrig precis hela dagen, förutom precis då jag håller på tuggar och sväljer maten vid någon måltid. Vete fan vad det beror på, men fenomenet inträffar då och då. Jag är vrålhungrig en hel dag, och ingenting hjälper. Jag har ätit alldeles normalt, på normala tider men magen skriker. Som tur får jag snart gå och lägga mig och hoppas att det går att sova bort de här fånigheterna...

Våren i Åbo har förresten gått vrålsnabbt. Det känns som om det bara var några veckor sedan jullovet, men nu är det plötsligt snart Wappen. Snön och slasket for i ett huj, jag såg inte ens tussilagon utan maskrosor när jag travade från tåget i måndags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar