lördag 25 april 2009

Lördagsskola och sol på stan

Ååååj vilken fin dag det var på gång när jag låste upp cykeln strax före åtta imorse. Morgonsolen silade ner mellan grenarna på bakgården och fåglarna sjöng. Det var varmt i luften fast det var så tidigt. Trampade till skolan med solbrillorna på näsan och fortsatte kursen i Bliss, lördagen till trots.
Föreläsarna delade ut Bliss-patukkor åt oss, fyndigt va?:)


Idag fick vi själva testa på Blisskommunikation. Jag har till exempel spänt fast en laserlampa kring huvudet och med den röda pricken pekat på kommunikationskartan. Och skrivit meningar på en dator med lyxig touch-screen och låtit talsyntesen läsa ut orden. Vi hade bara skola under förmiddagen, så jag hann en runda via gymmet innan jag gick hem och svängde ihop lite lunch.


På eftermiddagen rullade jag ner på stan för en kaffe i solen med klasskompis A. Massor med folk på torget, och detta är alltså en vanlig torgdag. Ungefär som marknaden i Kokkola. Frukt och grönt är billigt och färskt här. Borde ha handlat lite, men det var ingenting jag kom på att jag behövde då.


Det var riktigt varmt, och när vi satt i lä på Café Brahes uteservering var det nästan kvalmigt i solen. Men skönt att äntligen kunna sitta i kortärmat och kisa mot solen. Även om det ledde till rejält rödflammigt ansikte och hals:)

Nu är jag slut efter tidig väckning och många timmar i solen. Skulle helst lägga mig på något svalt ställe och somna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar