lördag 4 april 2009

Duggregn och sånt

Dagens planer innefattade att cykla och handla till Kuppis Cittari. Där var det då.

Det duggregnar litelite, men inte så att man hinner bli våt - om man nu inte har tänkt stå ute ett dygn eller så. Det var egentligen ganska mysigt. Vårregn. Det doftade så gott av grus och gräs och mylla när jag susade förbi Kuppisparken.

Igår gjorde jag ett nytt försök att springa den där vändan som jag villade bort mig från sist. Det gick betydligt bättre den här gången. Riktigt gemytligt att skubba på i egen takt och känna hur den knastrade under dojorna. Kanske jag är lite ovan att springa på asfalt ännu i vår, för idag känner jag onödigt mycket av att jag har en röv.

Lite tent-tönteri ska det nog bli i helgen i alla fall. Har tent i kursen Tvåspråkighet på tisdag, och lyckade igår få tag på materialet. Inte det lättaste, eftersom boken fanns som elektronisk version. Det gick att printa 10 sidor. Sedan gick det 10 till, och sedan var kvoten full. Men genom att logga ut och logga in igen kunde jag lura till mig 10 till, och så fick jag fortsätta tills jag fått ut allt. Jyklasi, kallar jag sådant...

2 kommentarer:

  1. ämnet låter ju grymt intressant!

    SvaraRadera
  2. Jo, ämnet som sådant är helt okej. Jag gillar ju att fundera på svenska språket och är en evig språkpolis, får nippror särskrivningar och finlandismer och folk som SÄGER FEL:P Fast de föreläsningar vi har haft har inte varit direkt rafflande, om man säger så. Litteraturen kan jag inte uttala mig om, för jag har inte börjar läsa ännu, ähum... Och om jag känner mig själv rätt så blir det noggrann dammsugning och kanske sortering av returpapper ett par dagar framåt, det är ju tentläsartider;)

    SvaraRadera