torsdag 12 februari 2009

Springa, springer, sprang, sprungit

Det blev lunch i skolan ändå. Lite sliskig kycklingpasta påtade jag i mig, och sedan var det bara att cykla hem och koka kaffe på maten. Ingendera smakade särskilt rivande. Suck.

Var ute på en bra löprunda ikväll. Det var en råkall värld som mötte mig när jag låste upp porten och klev ut. Bara några minusgrader och litelite vind, men ingen direkt blåst. Ändå var det kyligt, och speciellt ansikte och frampå låren blev det kallt. Men lätt gick det, och riktigt gemytligt var det.

I Kuppis höll jag precis på att springa förbi två flickor som var på väg till busshållplatsen, när de märkte att bussen kom. De började genast kuta mot hållplatsen, och en gubbe som kom emot stannade, flinade och ropade efter mig: "Ota kiinni!".

När jag var på hemväg och sprang längs en ganska mörk cykelväg, kom en liten pojke på cykel emot mig. Han stannade vid vägrenen och frågade tveksamt: "Äiti..?". Jag hoppas för faa-an att han hade en mycket ung och framförallt snygg mamma att ta miste på...

Imorgon tidig väckning. Opponering och sedan helg.

2 kommentarer:

  1. det är inte så lätt att se rätt på damer i mörkret (om man är en liten grabb)... alternativt ville han kanske byta till en yngre o snyggare mamma!

    SvaraRadera
  2. Nej, det är överlag svårt att känna igen folk som är ute och springer - och själv är jag i min egen lilla värld när jag är ute på löprunda. Om någon bekant har tänkt att jag ska notera dem får de hälsa HÖGLJUTT och ibland upprepade gånger innan någon peng trillar ner;)

    SvaraRadera