onsdag 11 februari 2009

Opp-å-neringar

Började dagen uppe i logopedin med klassflickorna. Vi satt bänkade runt ett långbord, för idag började kand-opponeringarna. Dryg syssla. Varje sida gås igenom uppifrån och ner, och när vi hade kommit ungefär två sidor framåt den första timmen började jag nästan misströsta. Lite fart fick vi ändå upp, och var klara med rasket fyra timmar senare om man räknade med en 5-minuters kaffepaus i mitten. Då hade vi sysslat med punktknulleri på hög nivå. Det kommer att bli långa veckor framöver... Nånej. Egentligen är det lärorikt, man lär sig en hel del när man lusläser tillräckligt många avhandlingar. Men min som ska opponeras sista veckan... jag undrar hur mycket krut som finns kvar i gänget då...



Efter eftermiddagslunch och långkaffe i logopedins soffa travade jag småningom hemåt i sällskap av klasskompis K. Sedan var det mellanlandning hemma på soffan medelst en prasslande ÖT, och så traskade jag iväg och bände lite skrot på gymmet.



Eftersom jag nu inte har någon kand att skriva på ikväll, så rastade jag dammsugaren, moppen och trasan litegrann istället. Mitt golv är nu skinande vitt (ironi... den fläckiga plastmattan går inte att göra så mycket åt) och lägenheten bara glänser. Igårkväll fick jag dessutom ett ryck och skurade mugg-golvet. Ihärdigt, minsann.



I övrigt har jag leidon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar