måndag 16 februari 2009

Husmoderssysslor

Ganska produktiv dag idag. Beror naturligtvis på vad och vem man jämför med, men ska vi säga att det har varit helt godkänt för att vara en Maja på en måndag?

Var ute och sprang före skolan idag. Det var buskallt i den fuktiga snålblåsten, ansikte och lår stelnade rejält, och då var jag bara ute på en liten runda. Baklåren stramade efter gårdagens tur på gymmet, men annars var det okej. Sedan var det bara att hoppa via duschen och cykla till skolan.

När jag var klar med skolan och lite lunchande med ex-sambo C, traskade jag via bibban och printade en del grejer som jag behövde. Sedan var det bara att ställa sig iväg hemåt.

Det blev husmoderssysslor på hemmaplan. Sorterade lite bland alla tidningar som samlas på hög i ett skåp, och traskade ner till soprummet med en jättebunt och huttade dem i pappersinsamlingen. Vi har ett väldigt fräscht och fint soprum, måste jag säga. Snyggt och prydligt med många olika tunnor och bra luftkonditionering.

Sedan var det lakansbyte och sängklädestvätt i riket. Präktigt, må jag säga. Inatt ska jag sova mellan krispigt rena lakan. Som en prinsessa.

Efter det har jag hunnit svara på ännu en instuderingsfråga till PsychLang-kursen. Ah, vad det är petigt. Men jag är åtminstone ute i god tid. 2 av 6 avklarade. Tänkte jag skulle fixa undan det innan det blir Annat Program, vilket det snart kommer att bli.

2 kommentarer:

  1. -23 här nu. tror jag hoppar över morgonpromenaden med stavarna o pedar på stället i stället.
    vad blir det för annat program snart?

    SvaraRadera
  2. Uuh, det låter kallt! Vilken tur att man kan peda inomhus:)

    Jag tänkte jobba undan lite skolarbete nu, så hinner jag med annat än skola också;)

    SvaraRadera