söndag 30 november 2008

Olycka


Vilken olycka. I fredags cyklade jag via butiken på väg från skolan, och innan jag hunnit hem skedde det en liten olycka. En yoghurtburk gick sönder i väskan, och tömdes helt och hållet över mina viktiga papper. Till all lycka hade jag inte terapiklientens privata papper i väskan, vilket jag fortfarande hade ett par timmar tidigare. Men föreläsningshandouts, mina terapianteckningar och andra papper hade jag i väskan, och de blev nedkladdade. En sjal blev alldeles slemmig. Penalen fick jag torka av med disktrasan.






För att inte tala om om min arma kalender, en av de bärande pelarna i mitt liv och min existens. Den såg ut som ett enda slemmigt inferno. Här hjälpte det inte med någon diskret putsning, jag fick helt sonika hålla den under rinnande vatten och hoppas att inte allt bläck skulle lösas upp på kuppen. Min julklappsönskning i år är alltså en ordentlig kalender istället för den buckliga saken jag har nu. Oh well, jag får väl köpa en ny på mellandagsrean. Kårkalendern har ändå för lite utrymme att skriva på.
Hur kan det rymmas så mycket KLADD i en 200 grams fjuttburk?




Tvärtemot vad man skulle kunna tro är det alltså ingen som har runkat i min skolväska. Det är bara yoghurt. Måste slänga den i tvättmaskinen. Imorgon blir det väl ryggsäck. Eller Cittariplastpåse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar